Pintasaneearaus

TORBO- märkäpuhallus

TORBO -menetelmässä puhallettava hiekka on märkää, jolloin sen paino on suurempi kuin kuivan hiekan. Paino lisää puhallustehoa ja vähentää tarvittavan puhallusaineen määrää. Märkä hiekka estää myös hiekkapuhalluksessa syntyvän pölyämisen.

Käytettävän hiekan ja veden määrää ja suhdetta voi säädellä puhallettavan kohteen mukaan. Puhalluspainetta voidaan säädellä portaattomasti 2 barista 10 bariin. Puhallusmateriaalina voidaan myös käyttää mm. kalkkia ja lasia.

Monipuolisten säädettävyyksien ansiosta TORBO -menetelmä soveltuu

 • Kaikkiin normaaleihin hiekkapuhalluskohteisiin
 • Julkisivujen ja parvekelinjojen puhallukseen
 • Rappauksen poistoon tiilipinnoilta
 • Peltikattojen maalinpoistoon
 • Inhibiittorin ansiosta pelti- ja teräsrakenteet pysyvät ruostevapaina
 • Pinnoitteiden poistoon sisätiloissa
 • Telakka- ja terästeollisuuden puhallustöihin
 • Vaativiin entisöinti- ja erikoispuhallustöihin
 • Julkisivujen puhdistukseen

TORBO -märkäpuhallusmenetelmä on ratkaisu vaativimpiin puhdistus- ja pinnanvalmistelutöihinne.

TORBO:lla onnistuu metalli-, puu-, betoni-, ym. kiviainespintojen pintojen puhdistus- ja profiilinmuokkaustyöt tehokkaasti ja siististi ilman haitallisia kemikaaleja ja pölyttömästi.

Teemme tasoite- ja maalaustyöt niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinne. Pyydä tarjous!

Kuivajääpuhdistus

Aloitimme urakoinnin KÄRCHER -kuivajääpuhalluslaitteistolla maaliskuussa 2013. Kuivajää eli hiilihappojääpuhallus on tehokas ja hienovarainen puhdistusmenetelmä teollisuuden puhdistusongelmiin.

Kuivajääpuhallus toimii erinomaisesti kohteissa, joissa vaaditaan ehdottoman kuivaa, hygieenistä ja hellävaraista puhdistusta. KÄRCHER -kuivajääpuhalluslaitteella voidaan puhdistaa mm. liima- ja kumijäämät, pihka, sidosaineet, silikonipuristeet, öljy-/rasvatahrat. Esi- ja jälkitöiden vähäisyys säästää aikaa ja kustannuksia.

Kuivajääpuhalluksessa ei käytetä lainkaan kemikaaleja. Se on erinomainen myös hirsi- ja puupintojen tummentumien ja ulkopintojen home ym. pilkkujen poistoon. Kuvia galleriassa.

Avant 750

Avant malliston suurin ja kaunein! Väkivahva ja ketterä työkone työmaalle kuin työmaalle. Tällä koneella hoituu myös kaivuutyöt 1,5 metrin syvyyteen asti. Varusteet: Sorakauha, lumikauha (multa, turve ja muu kevyempi aines) ,hydraulinen piikkausvasara, minikaivuri, trukkipiikit, harjalaite, nivelaura, puskulevy, hiekoitin

Avant 313 s

Soveltuu erinomaisesti kuormaus- ja piikkaustöihin sekä muuhun työskentelyyn erityisesti kovapintaisilla alustoilla. Mahtuu kulkemaan jopa alle 1 m:n oviaukosta. Liukuohjattava, kääntyy lähes paikallaan. Samalla koneella hoituu myös hydraulinen piikkaustyö ja purkujätteen (betoni, tiili tms.) poiskuljetus kohteesta. Pikku Avantin voit myös halutessasi vuokrata käyttöösi, ja tehdä työt itse.

Avant 313s pienkuormaajan vuokraus

 • Sora- tai lumikauhalla 110 € / pvä
 • Hydraulisella vasaralla 150 € / pvä

Hintoihin lisätään ALV 24 %. Laitteiden kuljetus kohteeseen veloitetaan erikseen matkan mukaan.

Tekno Blast Oy
Laivurinkatu 13
57510
Savonlinna
040 350 5371
info@teknoblast.fi